Robin Moscato

Eerst merkte Robin door haar energiecontract weinig van de stijgende energiekosten. Toch werd haar aandacht getrokken door een kraampje over energiebesparing op de Dickens Fair. Daar kreeg ze extra informatie over besparen en vroeg ze de gratis Energiebox aan.

“Ik was al langer aan het zoeken of ik mijn huis wat beter kon isoleren. Wonend in een oud gebouw met enkel glas is het snel koud in de winter.” Robin meldde zich aan voor de Energiebox. Ze maakte een afspraak en de energiecoach kwam op bezoek. Dat was voor Robin erg leerzaam: “Een aardige man met goede tips. Bijvoorbeeld om apparaten zoals het koffiezetapparaat en de waterkoker uit het stopcontact te halen. Ook heb ik geleerd dat je energie kunt besparen door de vriezer af en toe te laten ontdooien. Of door de wasmachine af en toe op 90 graden te laten draaien.”

Gratis Energiebox

Naast het bezoek van de energiecoach kreeg Robin de gratis Energiebox ter waarde van € 229. Hierin zitten onder andere lampen, een waterbespaarder, radiatorfolie en tochtstrips. De Energiebox én het bezoek van de energiecoach raadt Robin iedere inwoner aan. “Het is fijn dat er iemand met je meekijkt. Je krijgt handige tips waarmee je energie én geld kunt besparen.”

Meld je aan voor de Energiebox

Maak je je ook zorgen over het betalen van je energierekening door de stijgende energieprijzen? Vraag de Energiebox aan en de energiecoach komt bij je langs. Je kunt je hier aanmelden voor de Energiebox.