Aan de slag met de Vereniging van Eigenaren

Woon je binnen een VvE (Vereniging van Eigenaren) en wil je je eigen woning verduurzamen? Of wil je samen met je VvE aan de slag om het gebouw te verduurzamen? Een woning in een VvE verduurzamen werkt anders dan een ‘gewone’ woning. Geen zorgen: wij helpen je graag op weg.

De Rijksoverheid heeft verschillende subsidies en leningen beschikbaar voor VvE’s. Je kunt bijvoorbeeld subsidie krijgen voor isolatie, afkoppelen van de regenpijp of gebruikmaken van een VvE Energiebespaarlening. Een overzicht van deze subsidies vind je op de website Verbeterjehuis.

Wil je als VvE ervaringen uitwisselen met en leren van andere VvE’s in en rondom Ede? Meld je dan gratis aan voor de Kenniskring Duurzame VvE’s FoodValley. Op deze website vind je ook allerlei handige informatie en tips over het verduurzamen van je VvE.

De energieadviseurs van het Energieloket Ede denken graag mee over welke aanpak het beste bij jouw VvE past. Neem contact op of kom langs. Kijk voor meer informatie op de pagina van het Energieloket.