Als maatschappelijke organisatie

Als vereniging, stichting of gebedshuis aan de slag met het duurzamer maken van je locatie of omgeving? Bekijk welke subsidies of regelingen het jullie makkelijker maken.

Maatschappelijk vastgoed

Als eigenaar van maatschappelijk vastgoed kan het verduurzamen van gebouwen een uitdaging zijn. Je hebt bijvoorbeeld niet voldoende kennis en/of mankracht. Waar begin je, wat kan je wel of niet doen en welk aanbod is er? Daarom biedt provincie Gelderland eigenaren van maatschappelijk vastgoed ondersteuning en begeleiding op maat. Tot en met december 2024 kun je gratis gebruik maken van kennis en advies gegeven door duurzaamheidscoaches.

Je vraagt de regeling aan via de website van provincie Gelderland.

Sportaccommodaties

Ben je eigenaar van een sportaccommodatie en willen jullie verduurzamen? Via Sport NL Groen krijg je inzicht in duurzame maatregelen die bij jullie accommodatie passen. Ook krijg je een overzicht van de te verwachten (financiƫle) besparingen voor jouw club. Op de website van Sport NL Groen vind je meer informatie en start je de scan.

Biodiversiteit voor stichting of vereniging

Wil je met een inwonersinitiatief of met jouw vereniging of stichting aan de slag om de biodiversiteit in je leefomgeving te vergroten? Of wil je met jullie vereniging of stichting inwoners hierbij ondersteunen? Vraag hiervoor tot en met 31 december 2023 subsidie aan bij provincie Gelderland.