Vereniging van Eigenaren

Woon je binnen een VvE (Vereniging van Eigenaren)? Bijvoorbeeld in een appartementencomplex? Ook dan kun je jouw woning verduurzamen!

Heb je vragen over het verduurzamen van je VvE en hoe je dit kunt aanpakken? Teun van Roekel van het Energieloket helpt je graag verder! Teun is bereikbaar via teun@energieloket-ede.nl. Je kunt ook bellen naar 06 10 73 12 61.

Kenniskring Duurzame VvE's FoodValley

Wil je als VvE je ervaringen uitwisselen en leren van andere VvE’s? Meld je dan aan voor de Kenniskring Duurzame VvE’s FoodValley.

Start op 25 september

Kom naar de feestelijke en officiële start van de Kenniskring Duurzame VvE’s Foodvalley. Er zijn geen kosten aan verbonden. Je kunt ook komen als je geen lid bent van de Kenniskring. De start is op woensdag 25 september. Je kunt naar keuze een middag- of een avondsessie bijwonen. De middagsessie is van 15.30 - 17.30 uur en de avondsessie van 19.30 - 21.30 uur. Beide programmadelen zijn identiek. De bijeenkomst is in “De Basiliek”, Wiltonstraat 56, 3905 KW in Veenendaal. Kijk op de website voor meer informatie en aanmelden.