Word tuinambassadeur

Meld je dan aan voor de informatieavond op woensdagavond 6 oktober. Heb je een liefde voor tuinieren en deel je deze kennis graag? Als tuinambassadeur inspireer en adviseer je buurtgenoten die dat willen om hun tuin groener te maken. Wil je meer weten over het werk van een tuinambassadeur? Meld je dan aan voor de informatieavond op woensdagavond 6 oktober.

Programma
De informatieavond begint met een lezing over biodiversiteit door een ecoloog. Je leert meer over waarom biodiversiteit belangrijk is en ook wat je kunt doen in de tuin voor meer biodiversiteit. Daarna delen tuinambassadeurs hun ervaringen, samen met de tuineigenaar die zij geholpen hebben. Ben je aan het eind van de avond enthousiast en wil je je aanmelden?  Dan krijg je gelijk een informatiemap en een bordje om in de tuin te plaatsen.

Tuinambassadeur
Als tuinambassadeur beantwoord je bijvoorbeeld vragen over het opvangen van regenwater, groen en leven in de tuin. Voor je aan de slag gaat, krijg je een online training samen met de andere ambassadeurs. We kunnen ons voorstellen dat je soms ook zelf vragen hebt als je tuinambassadeur bent. Daarom krijg je een contactpersoon waar je terecht kunt met vragen. Kijk hier voor meer informatie over tuinambassadeurs

Aanmelden
De informatieavond duurt van 19:30 tot 21:00 uur, en vindt plaats in Scoutinggebouw ‘De Wildenburg’, Bosrand 17a, 6718 ZN Ede. Aanmelden kan tot 4 oktober.

Meld je aan voor de informatieavond.