Stem op het duurzaamste huis

Heeft gemeente Ede het duurzaamste huis van Gelderland? Tot 6 oktober kunt u stemmen op uw favoriete duurzame huis van de provincie. De deelnemers hebben vaak jarenlang gewerkt aan hun energiezuinige huis en laten nu trots het resultaat zien. Welk huis verdient volgens u de titel ‚ÄėDuurzaamste Huis van Gelderland? Lees de inspirerende verhalen en stem op uw favoriet. Er doet ook een huis in gemeente Ede mee!

De huiseigenaren doen mee met de verkiezing van het Duurzaamste Huis van Nederland. In de eerste  stemronde kan het publiek van 22 september tot 6 oktober stemmen op het duurzaamste huis van de provincie. De winnaar gaat vervolgens door naar de landelijke publieksverkiezing, waarna hij het van 10 tot 17 november opneemt tegen de andere provinciewinnaars. Lees meer over de verkiezing, of breng uw stem uit: www.duurzamehuizenroute.nl/stemmen.

De verkiezing is een initiatief van de Nationale Duurzame Huizen Route. Gemeente Ede doet mee om duurzame voorbeelden een podium te geven. Op 31 oktober en 7 november is het ook mogelijk om bij duurzame huizen in gemeente Ede op bezoek te gaan.