Isolatieactie Beatrixpark en deel Bloemenbuurt en Vogelbuurt

Wil je je huis beter isoleren en geld besparen, maar ben je bang dat het veel werk is? Maak dan gebruik van de isolatieactie. De gemeente organiseert deze actie samen met energiecoöperatie ValleiEnergie.

Door isolatiematerialen samen in te kopen en te vervoeren, kunnen de kosten per woning omlaag. Een deskundig adviseur van Platform Duurzaam Samenwerken (Plat DuS) komt bij je thuis langs voor een advies op maat. Zij ontzorgen je van A tot Z.

Schrijf je in

Deze actie geldt alleen voor het Beatrixpark en een deel van de Bloemenbuurt en Vogelbuurt. Inwoners in deze wijken hebben hierover een brief ontvangen van de gemeente. Wil je je inschrijven voor de isolatieactie? Kijk op de paginavan ValleiEnergie.

10 maart: informatieavond energieloket

Het energieloket, gemeente Ede en Plat DuS (Platform Duurzame Samenwerking) organiseren op 10 maart een informatieavond in wijkcentrum de Kolk. Uiteraard geven we dan uitgebreid uitleg over de isolatieactie voor het Beatrixpark en een deel van de Bloemenbuurt en Vogelbuurt. We delen onder anderen de goede ervaringen met deze actie uit buurtgemeenten Rhenen, Veenendaal en Scherpenzeel.

Tijd: 19:30-21:30 uur
Locatie: Wijkcentrum De Kolk, Schaapsweg 7a Ede
Aanmelden: niet nodig