Inzamelingsactie tegels Basisschool Prins Floris

Lever op zaterdag 27 juni tussen 10:00 en 14:00 uur  je oude stoeptegels van 30 bij 30 centimeter in bij Basisschool Prins Floris aan de Catharinadaal 70 in Ede. In ruil daarvoor ontvang je een plantenbon ter waarde van €5,00.

Basisschool Prins Floris is van start gegaan met de bouw van een groen schoolplein. De afgelopen tijd zijn door ouders en leerlingen al veel tegels verwijderd. Ze willen de oude tegels een tweede leven geven en gaan daarvan een 'arena' maken zodat ze buiten les kunnen geven. Ook komen er bankjes op het plein van hergebruikte tegels.
In samenwerking met Steenbreek Ede is er zaterdag 27 juni een inzamelingsactie georganiseerd. De ingezamelde tegels worden hergebruikt door de school. Heb jij dus tegels van 30 bij 30 centimeter in je tuin? Haal ze eruit en breng ze zaterdag 27 juni tussen 10:00 en 14:00 uur naar Basisschool Prins Floris. Als dank ontvang je een plantenbon ter waarde van €5,00, in te leveren bij een tuincentrum. Zo zorgen we met elkaar dat Ede nog groener wordt!