25 april in Bennekom: Workshop De levende tuin

Wil jij ook graag een groene tuin die veel dieren zoals vlinders en vogels aantrekt? Vind je het lastig hiermee aan de slag te gaan? Doe dan op 25 april in Bennekom mee met de workshop De levende tuin.

Tijdens de workshop De levende tuin zullen, naast basisprincipes, de behoeften van verschillende groepen dieren worden uitgelegd. Ook kun je aan de slag met een ontwerp én stappenplan voor (een deel van) jouw tuin. Tijdens het tweede deel van de workshop gaan de deelnemers zich hierin verdiepen. Er is deskundige begeleiding en inspiratiemateriaal aanwezig.

Geen tuinervaring nodig

Tuinervaring is niet nodig, maar wel het enthousiasme om je tuin groener en diervriendelijker in te richten. Voorafgaand aan de workshop krijg je een kleine huiswerkopdracht. Ook krijg je tijdens en na de workshop diverse informatiematerialen opgestuurd waarmee je direct aan de slag kunt! 

Aanmelden

De workshop wordt gegeven door Bloemrijk Bennekom in samenwerking met Duurzaam Bennekom en vindt plaats in ’t Kerkheem (Kerkhoflaan 34, Bennekom) op 25 april van 20:00 tot 21:30 uur. De inloop begint om 19:45 uur. Aanmelden kan tot 20 april via de website van Duurzaam Bennekom.