Gratis Energiebox voor huurders

Wil je besparen op je energierekening en woon je in een huurhuis? Bestel dan een gratis Energiebox ter waarde van € 229. De Energiebox bestaat uit een doos met energiebesparende producten, een adviesgesprek en een adviesrapport.

Met de producten en tips kun je meteen aan de slag om je energieverbruik te verlagen. Zo kun je jaarlijks € 128 op je energierekening besparen. De Energiebox wordt betaald door gemeente Ede. Er wordt geen reclame gemaakt en er wordt niets verkocht. Het kost je dus helemaal niets.

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden voor de Energiebox of door te bellen naar (0318) 255 092.

  1. De energiecoach belt je voor het plannen van een gesprek en het leveren van de doos met energiebesparende producten.
  2. Je ontvangt de doos met energiebesparende producten zoals een ledlamp, een stekkerdoos, tochtstrip, radiatorfolie en een douchetimer.
  3. Er volgt een adviesgesprek met de energiecoach. Dit kan bij jouw thuis of telefonisch. Tijdens het gesprek krijg je persoonlijke tips over de manier waarop je kunt besparen op uw energierekening.
  4. Na het gesprek ontvang je een adviesrapport. Hierin staat hoeveel geld je al bespaart en wat je kunt doen om nog meer te besparen.

Energiecoach Ernst van der Heijden vertelt: “Als ik bij een huis ben, kijk ik gelijk rond om te zien wat er aan de hand is. Vaak kunnen kleine aanpassingen al veel verschil maken. Tocht zorgt bijvoorbeeld voor een hoger energieverbruik. Daarom adviseer ik bewoners om ervoor te zorgen dat deuren en ramen goed sluiten. Verder adviseer ik het gebruik van ledlampen, de gordijnen niet over de verwarming te laten hangen of de apparaten op de eco-stand te zetten. Hiermee verdienen bewoners niet alleen een centje, maar maken ze hun huis ook duurzamer. Ze doen dit dus niet alleen voor henzelf, maar ook voor de volgende generaties.”